İGE’den Firmamıza Ziyaret

OT/VT sektörünün öncü kuruluşlarından İGE Elektronik Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Güngör ve Kurumsal Satış Yöneticisi Kerim Türkman firmamızı ziyaret ederek, şirket tanıtımı ve birlikte işbirliği yapma konusunda fikir alışverişinde bulundu.

2 saat kadar süren görüşmeler neticesinde, ortak bir ürün çıkartılması konusunda karar alındı ve Mavis olarak prototip üretim çalışmalarına hiç vakit kaybetmeden başlandı.

Proje ayrıntıları hakkında şimdilik burada bilgi vermeyi uygun görmüyorum. İGE ile birlikte ortak bir ürün geliştirileceği için, ürün tanıtımı da ortaklaşa verilen bir karar doğrultusunda olmalıdır.

Özet olarak, İGE ile işbirliği yapılması konusunda varılan kararın firmamızca gayet olumlu karşılandığını belirtmek istiyorum. Mavis olarak, tek işimizin görüntü işleme (yapay görme) olduğunu ısrarla belirtip, katma değer yaratacak, işbirliğine açık tüm firmalar ile beraber çalışmaya hazır olduğumuzu vurgulamak isterim. Her biri kendi alanında uzman robot distribütörü, makina üreticisi vs. birçok farklı sektörde yer alan firma ile benzer ilişki içinde bulunduğumuzu ve bu çalışmalardan gayet keyif alarak çalıştığımızı da belirtebilirim. Kendi alanında uzun yıllardır başarıyla faaliyet gösteren İGE elektronik ve Mavis Yapay Görme işbirliğinden iyi bir sinerji yaratılabilir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir